Arbeidsrecht

Werkgevers en werknemers hebben beiden te maken met het arbeidsrecht. Te denken valt aan zaken als ontslag (op staande voet), ontslagvergoeding, (langdurig) ziekte van werknemers of arbeidsongeschiktheid van werknemers. Het inhouden van loon of te laat betalen van loon.

Heeft u als werknemer of werkgever juridisch advies nodig over arbeidsovereenkomsten, ontslagvergoedingen, loonvorderingen, het wijzigen van arbeidsvoorwaarden? Of heeft u andere vragen op het gebied van arbeidsrecht dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn ervaren en gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht.

Wij streven ernaar om samen met uw werkgever of werknemer het geschil op te lossen, zonder langdurige gerechtelijke procedures. In sommige gevallen kan er echter sprake zijn van een spoedeisend belang, bijvoorbeeld doordat u geen loon meer ontvangt. In deze gevallen kunnen wij een kort geding voor u aanvragen bij de rechtbank. 

Gratis intake

Het intakegesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend! Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij binnen 24 uur contact opnemen met u.